makelaar doorn

De eenvoudigste manier om uw hinderlijke eigendommen te vermelden

Beste makelaar doorn – Ik heb me altijd afgevraagd hoe u en uw bedrijf kunnen profiteren van de huidige vastgoedmarkt, die lijkt te verkeren in een recessie.

Zie je, ik heb je blog met groeiende interesse gelezen en ben er erg van onder de indruk. Maar ik moet het vragen; wat doe je met een “knaagdier” zoals ik? Wat is uw mening? Bij voorbaat dank voor uw reactie.

Uw eerste vraag zou kunnen zijn om een tirade te beginnen over hinderlijke eigendommen. Ja, bedankt voor uw steun, maar laat me u dit vragen: hoe profiteert u als u hinderlijk onroerend goed verkoopt? Dat klopt, u niet. Vervelende eigendommen worden niet verkocht, ze staan op de markt en verdienen geen rente. Maar als u een logan terug zou kopen van een “vervelende eigenaar” die moeite heeft met zijn eigendom, zou u waarschijnlijk een mooie winst maken … toch?

De logan is een goed voorbeeld van waar je een moord kunt plegen als je besluit een logan te kopen.

Koop een logan terug van een verkoper met een geschiedenis van eigendomsproblemen. Een probleem dat de verkoper moet hebben gehad. Maar wat voor nut heeft de verkoop van een problematische logan voor uw doornbedrijf als makelaar, vraagt u zich misschien af?

Als u de lening van een makelaar heeft gekocht, zal die makelaar de verkoop van de lening aanbieden om zijn verliezen op de vorige eigenaar te verhalen. De verkoper betaalt hem door middel van commissies en gaat vervolgens door met het vermelden van het onroerend goed op de MLS of Multiple Listing Service (MLS). Nu heeft uw makelaar Thorn de woning, samen met andere “hinderlijke eigendommen”, verkocht via een makelaar. Dit betekent dat de financiĆ«le staat van de verkoper volledig schoon is en dat u het onroerend goed kunt vermelden zodra u het verkoopt – allemaal zonder ooit een makelaar in te schakelen.

De beste manier om een hinderlijke woning via een makelaar te vermelden, en zo de grootste uitbetalingen te krijgen als je een succesvolle deal sluit, is door te beginnen bij een eigenaar. Kopers zijn de gemakkelijkste doelgroep om mee samen te werken voor de verkoper, omdat ze al willen verkopen. Het enige probleem is dat het tijd kost voordat eigenaren zich klaar hebben voor verkoop – meestal een paar maanden. Een betere aanpak is om uw eigendom rechtstreeks aan potentiĆ«le kopers te vermelden. U kunt hen een concurrerende prijs aanbieden via een doorn makelaar en op hun beurt ervoor zorgen dat ze uw eigendom graag via uw doorn makelaar willen aanbieden. Dit betekent dat u meer mogelijkheden heeft om een verkoop te doen via uw doorn makelaar.

Een ander groot voordeel van notering via een doorn van een makelaar, is dat u alle winst voor uzelf kunt houden. Als u via een makelaar een aanbieding doet, moet u de winst meestal met de makelaar delen. Dat zou betekenen dat u de winst tussen u beiden zou moeten verdelen. Niet ideaal! Als u via een doorn makelaar noteert, heeft u alle winst voor uzelf. Dus waar wacht u nog op – bied uw woning vandaag nog aan bij een makelaar!

 

 

Probeer deze website: https://www.patistmakelaardij.nl/