paperblanks

De vele toepassingen van een paperblanks-notebook

Het notitieboekje is een serie van 500 perfect uitgelijnde perfect gebonden vellen papier in notitieboekformaat. Ze werden aanvankelijk geïntroduceerd als een inzamelingsactie voor het goede doel van een kinderspel. Ze zijn nu beschikbaar op de Moleskine-site. Onder deze dagen zal elk kind dat nog niet heeft leren schrijven waarschijnlijk een van de nieuwe Paperblanks-notitieblokken gebruiken.

Het notitieboekje is gemaakt van een waterbestendig, zuurvrij PVC-plastic dat bestand is tegen het morsen van voedsel en vloeistoffen. Door dit stevige plastic zijn ze ideaal voor zowel kinderen als volwassenen. Elk notitieboekje wordt geleverd met een rubberen bladwijzer die, wanneer erop wordt geklikt, een lijn in een kruispatroon op het papier maakt. Wanneer u de pagina’s omdraait, “pingt” de bladwijzer de opstelling. De resulterende pagina heeft een perfect gecentreerde plaatsing die niet in strijd is met de huidige kalender- of planningsplannen.

Deze verbazingwekkende kleine paperbacks zijn er in veel verschillende levendige kleuren en patronen en kunnen worden gebruikt om zo ongeveer alles te maken. Of je nu een zwart-witthema wilt, roze of blauw, er zijn tal van mogelijkheden. Een populaire keuze is het ontwerp met elastische sluiting, wat erg handig is om mee te nemen in een schooltas of om mee te nemen op een picknick. Omdat de pagina’s glad en elastisch zijn, blijven ze op hun plaats zonder dat er een elastiekje nodig is om ze bij elkaar te houden.

Een andere populaire optie voor Paperblanks-notebookproducten is hun notebook in zakformaat.

Deze notebooks in zakformaat zijn ideaal om mee te nemen op reis of op vakantie. U kunt ze meenemen op zakenreizen en vergaderingen en u kunt ze zelfs in uw aktetas stoppen. Sommige mensen vinden het prettig dat dit soort producten overal mee naartoe kan worden genomen, zolang je er maar ruimte voor hebt in je bagage. Ze zijn ook een zeer betaalbare keuze. Sommige van de beste stijlen zijn verkrijgbaar voor slechts een paar dollar per stuk.

Sommige mensen willen hun Paperblanks-notitieboekje graag versieren met een speciale afbeelding of patroon. Wil je bijvoorbeeld een foto van je gezin laten maken voor je kerstkaart, dan kan dat bij de meeste modellen. Er zijn ook een aantal verschillende plaatsen waar u uw foto’s op deze mooie producten kunt laten afdrukken. Veel mensen hebben graag een bijzondere plek die is versierd met een rood lint en / of een vakantiesymbool. Het is echt aan jou en hoeveel tijd en moeite je erin wilt steken.

Als je deze prachtige notitieboekjes graag gebruikt, zou je echt moeten overwegen om een cadeauset te kopen. Een set bevat een zwart notitieboekje, een roze of blauw notitieboekje en een tasje ter grootte van een notitieboekje. Deze cadeausets zijn een geweldig cadeau voor elke gelegenheid, inclusief verjaardagen, jubilea, diploma-uitreikingen en meer. Als je op zoek bent naar een specifieke kleur of ontwerp, zoek dan online naar een aantal gespecialiseerde fabrikanten of winkels. Je kunt ook Amazon of eBay bekijken voor geweldige aanbiedingen voor geweldige notebookaccessoires.

Meer informatie lees je hieronder https://www.mylovelynotebook.nl