Italiaanse pasta

Het maken van heerlijke Italiaanse pastagerechten

Italiaanse pasta wordt gemaakt van bloem, ei en water, terwijl tegenwoordig ook volkoren, griesmeel en harde tarwe wereldwijd aan populariteit winnen.

Er wordt aangenomen dat Arabische handelaren in de 8e eeuw gedroogde Italiaanse pasta naar Italië brachten, die vervolgens in een aarden oven werd gebakken. Er wordt ook aangenomen dat de eerste Napels-kaas afkomstig was uit de Italiaanse stadstaat Napels, waarvan de naam is afgeleid van een Latijns woord dat nafier betekent. Tegenwoordig wordt pasta niet alleen als heerlijk gerecht gegeten, maar ook voor decoratieve doeleinden.

Novus Ventus International Italiaanse pasta wordt op een andere manier gekookt dan andere pasta’s op basis van tarwemeel, zoals flatbreads, bagels en pizzadeeg. Dit komt doordat de pasta wordt gerold of gevouwen tot lange strengen en vervolgens wordt samengeklopt. Het kloppen van de pasta gebeurt met een peddel gemaakt van natuurlijke vezels zoals het deeg. Een houten lepel kan worden gebruikt om de pasta met de hand te kloppen, maar tegenwoordig wordt een handheld-apparaat zoals een KitchenAid Mixer gebruikt. Er zijn veel variaties in de dikte van de spaghetti waaruit je kunt kiezen;

Typische Italiaanse pasta wordt geserveerd met verse of gedroogde tomaten, uien, marjolein, olijfolie, knoflook, paprika, spinazie, ham en cheddarkaas. Bij spaghetti kunnen alle sauzen of kaas die u wilt, in kleine hoeveelheden worden toegevoegd om het aantrekkelijker en smakelijker te maken. Traditionele Italiaanse gerechten bevatten meestal vlees, zeevruchten en groente als hoofdingrediënten, maar je kunt ook gehaktballen, kip, vis, aubergine, aardappelen, maïs en kaas gebruiken om het lekkerste gerecht te creëren. Om de smaak van dit gerecht te versterken, wordt het geserveerd met vers of droog paneermeel dat mooi gemalen is.

Een ander Italiaans pastagerecht dat bestaat uit vlees en groenten is de pompoentortellini.

In dit gerecht worden alle soorten groenten gemengd met het vlees en de kruiden. Pompoenpitten worden gebruikt om meer smaak aan de mix te geven. Een puree van tomaten en ei wordt vervolgens bereid om de saus te vormen. Verse groenten en kazen zoals artisjok, asperges, champignons en asperges worden gemengd om u een gezonde en lekkere maaltijd te bezorgen.

Waarschijnlijk de bekendste Italiaanse pastagerecht is de cappuccino. Dit gerecht staat bekend om zijn uniekheid en heeft een zeer rijke smaak die vooral te danken is aan de verschillende soorten kazen die in dit gerecht gebruikt worden. Dit traditionele Italiaanse pastagerecht is gemaakt van twee verschillende soorten kaas namelijk Gorgonzola en Caciocavallo. Gorgonzola en Caciocavallo zijn beide gerijpte kazen die worden gebruikt om de pasta zijn rijke smaak te geven. Deze kazen vormen een essentieel onderdeel van dit traditionele Italiaanse pastagerecht en zijn de belangrijkste ingrediënten van het gerecht.

Als je op zoek bent naar de meest unieke en verrukkelijke Italiaanse pastagerechten, moet je proberen om je eigen lasagne te maken. Lasagne maken is niet zo moeilijk als het klinkt. Het enige wat je nodig hebt is een goed pastarecept en de juiste ingrediënten om het perfect te koken. Een goed recept voor lasagne is online of in elk Italiaans kookboek te vinden. Met een goed recept vormen de ingrediënten die je gaat gebruiken de basis van een heerlijk gerecht om van te watertanden door ze perfect te combineren.

 

 

Neem een ​​kijkje op deze website: Novus Ventus International