Hoe u de Linkedin Sales Navigator-app gebruikt om leads te vinden

Hoe u de Linkedin Sales Navigator-app gebruikt om leads te vinden

De DCM Agency | B2B LinkedIn Lead Generation, Google Ads & More -app is een geavanceerde zoektool waarmee u gemakkelijk leads kunt vinden. De Navigator heeft een zoekbalk bovenaan en Geavanceerd zoeken eronder. Er zijn verschillende filters die u kunt toepassen op uw zoekopdrachten, waaronder bedrijven, mensen en branche. U kunt uw zoekopdrachten ook opslaan, zodat u ze snel kunt vinden. Met deze app kun je ook lijsten maken, zodat je je leads en prospects kunt bijhouden.

Linkedin Sales Navigator

Om Linkedin Sales Navigator te gebruiken, moet u ingelogd zijn op LinkedIn. Maak een account aan op LinkedIn en log in op het platform. Als u een account heeft, kunt u een lijst maken met potentiĆ«le klanten die waarschijnlijk geĆÆnteresseerd zijn in uw producten en diensten. U kunt hun rol, functie en locatie gebruiken om uw zoekopdracht te verfijnen. Je moet je zoekopdracht ook beperken tot 2e graads connecties, zodat je je op de juiste prospects kunt richten.

LinkedIn Sales Navigator is een goed hulpmiddel om leads te vinden. Het biedt realtime updates van uw leads en stelt u in staat ze te filteren op bedrijf, personeelsbestand of senioriteit. Het is gemakkelijk om lijsten te maken en uw zoekopdrachten te verfijnen met trefwoorden. Zodra u lijsten heeft gemaakt, kunt u contact opnemen met uw prospects. U kunt ook verbindingen met prospects opzetten. En met de geavanceerde filters vind je prospects die passen bij jouw ideale klantprofiel. Met deze tool kunt u zien hoe uw prospects omgaan met uw marketinginhoud. Met behulp van deze gegevens kunt u uw verkooppraatje maken en de deal sluiten.

Klik op deze link: DCM Agency