Hoe werkt mijnbouw met bitcoins?

Hoe werkt mijnbouw met bitcoins toelaatbaar ?

bitcoins zijn een internetvaluta zonder traditionele uitwisseling zoals conventioneel geld. bitcoins worden overgedragen van gebruiker naar gebruiker via het peer-to-peer-netwerk zonder het gebruik van tussenpersonen zoals creditcardmaatschappijen of banken. Omdat het geen standaard regulerende instanties heeft, worden bitcoins een virtuele valuta genoemd. De enige voorwaarde voor het maximale aantal bitcoins dat een gebruiker kan hebben, is om te voldoen aan de minimumleeftijd van achttien jaar.

bitcoins

Eind 2021 werden bitcoins beschouwd als een hightech cashinstrument. Door wiskundige algoritmen te gebruiken, worden nieuwe bitcoins uitgegeven zonder wettig betaalmiddel. Het cryptografische systeem achter bitcoins wordt de PGP Key Infrastructure genoemd. De bitcoins die vrijkomen worden "Bitcoins" genoemd.

Het hele proces van het produceren van nieuwe transacties wordt "mining" genoemd. Een nieuwe transactie wordt gestart door invoer te vragen van alle gebruikers die eerder hebben gemined. Deze worden vervolgens gecombineerd tot één nieuwe transactie die vervolgens wordt uitgezonden naar het netwerk en wordt doorgestuurd naar alle andere knooppunten in het netwerk zodat iedereen deze aan het blok kan toevoegen. Zolang er actieve bitcoins worden geproduceerd, is deze nieuwe transactie geldig. Na drie maanden wordt er een nieuwe transactie vrijgegeven waarin eventuele nieuw toegevoegde bitcoins worden toegevoegd aan het saldo in de portemonnee.

Meer weten? Klik dan hier: https://bitcoinmeester.nl/