Kikkererwten

Koken Met Kikkererwten

Als je graag eet gezond en voedzaam voedsel, zijn de kansen dat u hebt gehoord van kikkererwten. Deze peulvrucht, misschien beter bekend onder de gemeenschappelijke naam, is een lid van de bonen of erwten familie, subfamilie Faboideae, van welke bonen zijn de meest voorkomende soorten. Ze variƫren in grootte en smaak, afhankelijk van de soort, maar alle van hen zijn rijk aan vezels en eiwitten.

Kikkererwten zijn een lid van de familie van de peulvruchten die in verband met cowpeas en marine bonen. De kikkererwten is een kleine, rode, droge, bean-achtige peulvrucht van de familie van de peulvruchten Fabaceae, subclassified in vier geslachten: Allium cepa, Penicillium spicatium, Lactococcus spicatium, en Penicillium roqueforti. De verschillende rassen zijn hetzelfde als in andere boon rassen, met uitzondering van het hebben van een kleiner blad structuren, alsmede een meer compacte bean. Kikkererwten hebben een dikke vlees en zijn erg zoet, met een nootachtige smaak. Kikkererwten zijn zeer veelzijdig en kunnen worden toegevoegd aan veel gerechten, geef ze een verschillende smaak, zoals ze toe te voegen aan soepen, stoofschotels en wokgerechten.

In tegenstelling tot andere peulvruchten, in tegenstelling tot andere bonen, kikkererwten hebben een korte opslagtijd bij het koken. Ze kunnen worden bewaard in de koelkast voor maximaal twee weken, hoewel commercieel verpakt rassen kan niet lang. Door hun kleine formaat, kikkererwten kunt ook gesneden worden in mini-formaat stuks toevoegen aan soepen en salades, of in stroken te maken voor een snelle snack. Vindt u dat de kikkererwten goed met een verscheidenheid van aroma ‘ s, zoals curry, ham, kaas en sauzen. Ook, ze zijn een geweldige aanvulling voor roerbakken en gecombineerd met bruine rijst of volkoren rijst, krijgt u een lekkere traktatie die is gezond en heerlijk.

Terwijl ze komen in een verscheidenheid van kleuren en kan worden gebruikt voor een verscheidenheid van doeleinden, de meest voorkomende manier om te koken met kikkererwten is door het gebruik van gedroogde kruiden kruiden. Gedroogde kruiden kruiden kunnen worden gekocht bij een aantal supermarkten zoals Whole Foods, en komen in een verscheidenheid van stijlen en smaken. Naast wordt gebruikt als dip, gedroogde kruiden kruiden kan ook worden gemengd in een roerbakgerecht of geserveerd als een kruiden mix. Andere veel voorkomende toepassingen voor gedroogde kruiden kruiden in chili, salades, dips voor vlees, en chips.

Kikkererwten komen vaak in een zak rauwe bonen, en omdat het onmogelijk is om te veel te eten tijdens het gebruik van dit soort boon, zorg ervoor dat gedeelte de controle van uw voedsel op de voet. Als je koopt een zak gedroogde peulvruchten, zal u wilt ervoor zorgen dat u eet alleen een kleine handvol per keer. Als je het eten van een hele zak in een keer, kunt u vinden dat uw maag verdraagt geen extra bulk. De beste manier om de porties te controleren is om een punt te maken van deel uw voedsel zo dat hoe meer je er in stopt, hoe minder je zal moeten eten. Bij het koken met gedroogde bonen, zorg ervoor dat u de hoogste kwaliteit ingrediƫnten die u zich kunt veroorloven, en bewaar de gedroogde erwten in een koele donkere plaats, totdat u klaar bent om hen te dienen.

Hoewel de standaard Amerikaanse dieet meestal niet bevatten veel eiwitten, zijn er veel mensen die zich aan de gezonde grenzen van linzen om te voldoen aan hun hongergevoel. Kikkererwten hebben een hoog niveau van vezels, en het nemen van voordeel van deze vezel is een geweldige manier om uw algehele gezondheid verbeteren. Het toevoegen van kikkererwten aan uw dieet is ook een geweldige manier om kennis kruiden in uw dieet, die een welkome afwisseling die zorgt voor een rijke en unieke smaak. Door de integratie van een grote verscheidenheid van aroma ‘ s, specerijen en groenten in je dieet hebt, kunt u zelf genieten van nieuwe voedingsmiddelen die je nog nooit proefde.