Paperblanks

Unieke kenmerken van Paperblanks-notebooks

Dit Paperblanks notitieboek is van het merk Nova Stella, wat een kleinere lijn is binnen het grotere merk Vera Bradley. Het is ontworpen om eruit te zien als een oud in leer gebonden notitieboekje met gouden reliëfdruk. Wat het zo elegant maakt, zijn de gouden randen met imitatie-reliëf van de omslag van het notitieboekje, die een klein beetje bederven als je het eenmaal draagt! Ik zou dit notitieboekje graag in zwart of zelfs marineblauw zien. De manier waarop het elastiek sluit is ook erg handig, omdat je zowel de boven- als onderkant gemakkelijk kunt sluiten en er geen speciaal gat nodig is. Ik hou ervan hoe ze het “slipcase” -gedeelte ook verwijderbaar hebben gemaakt.

Wanneer je het notitieboekje van bovenaf opent, zie je direct de goudkleurige zachte leren kaft met de goudkleurige lintbies. Voor mij is dit vrij eenvoudig maar vrij elegant. Het bovenste gedeelte gaat ook open met elastische banden die helpen om het aan uw bureau te bevestigen. Er is geen echte bescherming tegen water of enige vorm van morsen, maar dit is prima omdat het is ontworpen voor alle seizoenen. Je hebt niet dezelfde soort bescherming voor je vulpen, vooral omdat je hem tijdens het lopen niet in je zak kunt dragen. Dit is de reden waarom dit specifieke Paperblanks-notitieboek een rubberen band rond de “pagina” heeft, waar de rubberen band helemaal naar beneden gaat over de hele lengte van de pagina.

Mijn vriendin die eigenaar is van het merk “Sola Via” heeft ook een paperbacks notitieboekje en ze vindt het geweldig! Dit is zelfs een van de eerste merken die ze bezit en ze gebruikt het elke dag in haar bedrijf. Een van de beste dingen is dat het niet alleen stijlvol en modieus is, maar ook erg handig en gemakkelijk te gebruiken in vergelijking met veel andere merken paperbacks.

Er zijn nog andere geweldige functies die deze specifieke paperbacks-notebooks ook hebben die het zo uniek maken. Zo is hij voorzien van een ritssluiting aan zowel de boven- als de onderpagina. Als u klaar bent met typen, hoeft u alleen maar aan de ritssluiting te trekken om deze te sluiten. Dit notitieboekje heeft ook een ruim hoofdvak en verschillende kleinere vakken die perfect zijn voor pennen, potloden en andere accessoires.

Een ander kenmerk dat echt leuk is, is dat het een stevige, sterke, duurzame achterkant heeft. De meeste mensen realiseren zich niet hoe belangrijk de achterkant kan zijn. Daarom gooien ze hun notitieboekjes vaak in een la of op een plank en laten ze het nooit uit schaamte zien. De Paperblanks notitieboekjes hebben een hoes aan de voorkant met een elastische sluiting en een bladwijzervak, zodat je alles wat bij je schrijfbenodigdheden hoort georganiseerd en klaar voor gebruik kunt bewaren. De elastische sluiting maakt het ook gemakkelijk om je notebook overal mee naartoe te nemen, zoals een feestje of een vergadering met klanten.

Ten slotte is een andere leuke eigenschap van dit notitieboek dat de pagina’s zijn gemaakt van gerecycled papier. Elk vel blanco papier wordt afzonderlijk geselecteerd, zodat ze allemaal van de best mogelijke kwaliteit zijn. De notebook is om een goede reden behoorlijk populair geworden. Het is functioneel, stijlvol en betaalbaar. Als u op zoek bent naar een nieuwe manier om te schrijven of om uw aantekeningen tot leven te brengen, dan is dit precies wat u zoekt.

Voor informatie hier https://www.mylovelynotebook.nl/merk/paperblanks/